Cégalapítás

Szeretné üzleti ötletét legálisan megvalósítani? Akkor cégalapítás (Kft. alapítás Miskolc) szolgáltatásunkat ajánljuk.

A Kft alapítás Miskolc belvárosában található irodánkban személyesen történik. A cégalapítás szolgáltatási csomagunk részét képezi egy kb. 1 órás tanácsadás (megbeszélendő témák: tulajdonosi kör, tevékenységi kör, biztosítási jogviszony, havi járulékok, adózási módok, ügyvezető személye, stb).

A kft alapítás Miskolc következő lépése a társasági szerződés, melyet ügyvédünk készít el. A cégalapítás során szükség lesz a tulajdonosok személyes okmányaira (személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya, TAJ kártya), továbbá más dokumentumokra is (ha bérlemény – székhelyül szolgáló ingatlan bérleti szerződése, tulajdoni lapja).

Ma a jogszabályok szerint egy kft alapítás minimálisan 3 millió forint törzstőkével lehetséges. Azonban ezzel az összeggel Önnek nem kell készpénzben rendelkeznie. (Hogy milyen módon lehet a törzstőkét “bevinni” arról a kft alapítás előtt miskolci irodánkban beszélünk.)

A társasági szerződés aláírása után a dokumentum bekerül a cégbíróságra, és kb. 1 hét alatt kerül sor a cég bejegyzésére. Ezek után természetesen még nincs vége, ugyanis a könyvelőnek el kell készíteni a szabályzatokat, és meg kell tenni a szükséges bejelentéseket. (Tipp: Ha a kft alapítás Miskolc után a könyvelést is irodánkra bízza, kedvezményes cégalapítás csomagot választhat.)

 

Kft alapítás Miskolc ára (Bruttó)

Cégalapítás során az alábbi díjakkal, költségekkel kell számolnia.

 • Kft alapítás Miskolc munkadíj: 70.000 Ft.
  (Tartalmazza az ügyvédi munkadíjat, továbbá a cégalapítás előtti könyvelői konzultációt is. Ha a könyvelés nálunk marad, plusz kedvezmények!)
 • Cégalapításon felül fizetendő:
  • Illeték: 50.000 Ft.
  • Adatok ellenőrzése: 1.700 Ft / fő
  • Tulajdoni lap: 1.000 Ft / ingatlan

 

Kedvezményes kft alapítás csomag:

Ha a cégalapítás után a könyvelést cégünkre bízza, úgy 50.000 Ft. értékű plusz szolgáltatást adunk, melynek tartalma:

 • Szabályzatok elkészítése
 • 1 db cégbélyegző
 • 1 db weboldal (honlapkészítő rendszerünkkel, éves fenntartással, domain nélkül)

 

Kft alapítás Miskolc:

Kapcsolatfelvételhez kattintson ide! 
Vagy hívjon telefonon: 30/824-69-80
(Hollendáné Schuster Judit – Könyvelőiroda vezető)