Könyvelőváltás

Elege van könyvelőjéből?

Nem stimmel a házipénztár?
ÁFA előtt 1 nappal tudja meg, hogy mennyit kell fizetnie?
Tele van a cég tagi hitellel, amiről Ön nem is tudott?
Az egekben a készlet?

Sajnos ilyen problémák előfordulhatnak, aminek az oka az, hogy nem naprakész a könyvelő, és/vagy nem tájékoztatja időben ügyfelét cége valós gazdasági helyzetéről.

Az ügyfélnek, vagyis Önnek a saját munkájával kell foglalkoznia, a vállalkozás könyvelése és a folyamatos tájékoztatás pedig a könyvelő feladata lenne

Ha most nincs megelégedve könyvelőjével, akkor itt az idő, hogy könyvelőt váltson! Az Adómonitor Tax Kft. könyvelőiroda Miskolc vezetője több, mint 15 éves gyakorlattal rendelkezik a könyvelés, adótanácsadás, és bérszámfejtés területén.

Nem csak adatrögzítést végzünk, hanem optimalizáljuk vállalkozása adó és járulékfizetési kötelezettségét, ami akár milliós megtakarítást is jelenthet Önnek.

Nálunk nem létezik a mulasztási bírság, ugyanis mindent határidőre elkészítünk. Szolgáltatásainkra pénzügyi garanciát vállalunk, teljes körű felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Minőségi munkát végzünk, és büszkék vagyunk arra, hogy nekünk minden ügyfelünkre elegendő időnk van.Ön folyamatosan a könyvelőiroda vezetőjével fogja tartani a kapcsolatot, és mindig elérhetőek vagyunk!

Miskolc belvárosi jól felszerelt irodánkban várjuk (Arany Corvin üzletház), ingyenes parkolással (a mélygarázsban az első 30 perc parkolást átvállaljuk).

konyvelovaltas

Kapcsolatfelvételhez kattintson ide!
Vagy hívjon telefonon: 30/824-69-80
(Hollendáné Schuster Judit – Könyvelőiroda vezető)

Szeretné, hogy jó kezekben legyen a könyvelése?

A könyvelőváltás lépései:

  1. Vegye fel a kapcsolatot a könyvelőiroda vezetőjével (írjon nekünk, vagy hívja Hollendáné Juditot a 30/824-69-80-as számon).
  2. Telefonon röviden mondja el, hogy mivel foglalkozik vállalkozása, és hogy milyen könyvelendő tételszámmal rendelkezik.
  3. Az elmondottak alapján az irodavezető a telefonban elmondja a könyvelési díjat, ami még csak egy irányár.
  4. Ha ez Önnek nagyságrendileg megfelelő, akkor a részletek pontosítására egyeztetnek egy időpontot a személyes megbeszélésre, miskolci irodánkba.
  5. Ha a megbeszélés eredményes, megkötjük a szerződést.

konyvelo-konyveles-miskolc

Kapcsolatfelvételhez kattintson ide!
Vagy hívjon telefonon: 30/824-69-80
(Hollendáné Schuster Judit – Könyvelőiroda vezető)