Adótanácsadás

A folyamatosan változó adótörvényeink és az adórendszerünk sok ember számára átláthatatlan. Ez az oka, hogy sok vállalkozás nem él a rendszer adta lehetőségekkel, és kedvezményekkel, így a cégtulajdonosok, cégvezetők sokszor több adót fizetnek, mint amennyit valójában kellene. Erre a problémára kínál megoldást adótanácsadás Miskolc szolgáltatásunk.

 

Adótanácsadás Miskolc

Az Adóminitor könyvelőiroda megbízható társ az adójogszabályok útvesztőjében, ugyanis folyamatosan nyomon követjük a törvényi változásokat, hogy vállalkozása adóját optimalizálni tudjuk.

A tapasztalatunk az, hogy tudatos adótervezéssel csökkenthetők az adóterhek, összehangolva a  társasági adóról, általános forgalmi adóról, személyi jövedelemadóról szóló törvények paragrafusait és járuléknemeket.

Ügyfeleink számára az adótanácsadás Miskolc belvárosában található könyvelőirodánkban történik. Átvilágítjuk az adózási folyamatot, és kiszűrjük azon tényezőket, amelyek a kockázat, vagy a szankció (bírság) lehetőségét hordozzák.

Adótanácsadás Miskolc szolgáltatásunk segít megtalálni az optimális lehetőséget a vállalkozása közterheinek legális csökkentésére.

Természetesen külön díj ellenében külsős cégeknek is elérhető adótanácsadás Miskolc szolgáltatásunk. Bár ha jobban belegondolunk, ha a jelenlegi könyvelője képtelen adótanácsadásra, akkor minimum érdemes elgondolkodni a váltáson.

Adótanácsadás Miskolc:

Kapcsolatfelvételhez kattintson ide!
Vagy hívjon telefonon: 30/824-69-80
(Hollendáné Schuster Judit – Könyvelőiroda vezető)