Könyvelés

Az Adómonitor Könyvelőiroda Miskolc és vonzáskörzetében nyújtja szolgáltatásait. Mivel már több, mint 15 éve a piacon vagyunk, tisztában vagyunk a mikró és kisvállalkozások igényeivel, ha könyvelésről van szó.

konyvelo-miskolc-konyveloiroda

Miskolci könyvelőirodánk vállalja Bt-k, Kft-k egyéni vállalkozások, EVÁS cégek teljes körű könyvelését és bérszámfejtését. Széles spektrumú ügyfélkörrel rendelkezünk, mind a termelő-, gyártó- és szolgáltató iparban.

A könyvelés nálunk nem “csak” adatrögzítés. Folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket vállalkozásuk gazdasági helyzetéről, továbbá az őket érintő törvényi változásokról. Így Önt nem érheti kellemetlen meglepetés.

A könyvelőiroda Miskolci és vidéki ügyfelei számára is adótanácsadással optimalizálja cége adó- és járulékfizetési kötelezettségét, hogy Ön tényleg csak annyit fizessen, amennyit feltétlenül muszáj. Ez több ügyfelünknél milliós megtakarítást jelentett.

Hollendáné Schuster Judit (a könyvelőiroda Miskolc vezetője) számára ismeretlen a mulasztási bírság. Mindig határidőre elkészítjük a bevallásokat és beszámolókat.

Képviseljük Önt a hatósági ellenőrzések alkalmával, és ha a könyvelő Miskolc hibájából lenne szankció (büntetés), akkor azt teljes mértékben átvállaljuk Öntől

Azt nem állítjuk, hogy nincs nálunk olcsóbb könyvelő Miskolcon, de hisszük azt, hogy a szolgáltatásaink ár-érték aránya kiváló. Minden ügyfelünk számára egyedi ajánlatot készítünk.

Az Adómonitor könyvelőiroda Miskolc belvárosában várja ügyfeleit.

Kapcsolatfelvételhez kattintson ide! 
Vagy hívjon telefonon: 30/824-69-80
(Hollendáné Schuster Judit – Könyvelés Miskolc)

 

Könyvelés Miskolc – miért minket válasszon?

Számos érvünk van rá, válassza ki Ön, hogy miért…

  • Könyvelőiroda Miskolc: Nálunk nem futószalagon megy a könyvelés, minden ügyfelünkre van időnk.
  • Miskolci könyvelőiroda, ahol határidőre elkészülnek a bevallások és a beszámolók.
  • Könyvelő Miskolc, aki folyamatosan tájékoztatja Önt a jogszabályi változásokról.
  • Könyvelés Miskolc és vonzáskörzetében: az adatrögzítésen felül optimalizáljuk vállalkozása adó- és járulékfizetési köztelezettségét.
  • Könyvelés Miskolcon korrekt árakon.
  • Könyvelőiroda Miskolc belvárosában, ingyenes parkolással (a mélygarázsban parkoló ügyfeleink 30 percig ingyen parkolhatnak).
  • Miskolci könyvelőiroda, aki bevezette a “hozom-viszem” szolgáltatást. Igény esetén elmegyünk a bizonylatokért, majd vissza is szállítjuk őket (külön díj ellenében).
  • Könyvelő Miskolc és vonzáskörzetében, aki anyagi felelősséget vállal a munkájáért.
  • Olyan szakemberek, akiknek egyaránt fontos az egyéni vállalkozás és a gazdasági társaság is, ha könyvelés Miskolc a feladat.


Kapcsolatfelvételhez kattintson ide!
 
Vagy hívjon telefonon: 30/824-69-80
(Hollendáné Schuster Judit – Könyvelés Miskolc)

 .

Könyvelés Miskolc és vonzáskörzetében

A könyvelőiroda Miskolc környékéről is várja ügyfeleit. Tapasztalatunk az, hogy vidéki ügyfeleink a jó szakemberért hajlandóak néhány plusz kilométert megtenni. (Tipp: a könyvelő Miskolc bevezette a “hozom-viszem” szolgáltatást. Erről érdeklődjön telefonon.)

konyvelo-miskolci-konyveloiroda
Könyvelés szolgáltatásunk elérhető: Miskolc, Sajólád, Sajópetri, Kistokaj, Mályi, Szirmabesenyő, Sajóvámos, Sajóecseg, Sajószentpéter, és Kazincbarcika településekről is.

Kapcsolatfelvételhez kattintson ide! 
Vagy hívjon telefonon: 30/824-69-80
(Hollendáné Schuster Judit – Könyvelő Miskolc)

 .